Noutati

Prințul Charles de Wales în vizită la Asmita Tower

Alteța Sa Regală a fost întâmpinat de către Adriana Mitsue Ivama Brummell, soția ambasadorului britanic Paul Brummell, și de Dan Bărbulescu, manager executiv al Asociației Parcul Național Văcărești.

Împreună au vizitat Observatorul parcului, situat la etajul 17 al clădirii Asmita Tower, pe care Dan Bărbulescu l-a prezentat ca fiind un loc unde copiii și iubitorii de natură pot discuta despre Parcul Văcărești. De asemenea, Prințului de Wales i-au fost prezentați fotograful Helmut Igant, persoana care a avut ideea protejării "deltei dintre blocuri", dar și alți membri fondatori ai asociației, care din 2012 au inițiat demersurile amenajării parcului natural. 

Parcul Natural Vacaresti a fost aprobat oficial

In data de 11 mai 2016, Guvernul a adoptat Hotararea de Guvern prin care se constituie Parcul Natural Vacaresti.

Infiintarea Parcului Natural Vacaresti este exemplul clar ca o initiativa civica, promovata cu perseverenta si competenta, poate fi finalizata cu succes in ciuda numeroaselor obstacole birocratice. Campania de infiintare a Parcului Natural Vacaresti a durat 4 ani.

Remus Borza, Euro Insol: dupa cinci ani de criza piata locuintelor noi isi reia cresterea

Preţurile se majorează uşor şi se înmulţesc tranzacţiile

Reporter: Cum a reuşit Euro Insol să vândă locuinţele din cartierele rezidenţiale în insolvenţă, pe timp de criză?

Remus Borza: Am dezvoltat, în cadrul grupului, firma Premier Estate Management, unde avem o echipă specializată de vânzări, coordonată de Andreea Comşa, care printr-un plan de marketing bine ţintit promovează şi vinde cu succes locuinţe din toate proiectele noastre. Avem câte doi vânzători pe fiecare proiect.

La 27 de ani are pe mana vanzarea a sute de apartamente in insolventa

Are 27 de ani si de la finalul lui 2011 firma pe care o conduce se ocupa de vanzarea a sute de apartamente aflate in insolventa. Andreea Comsa, managing director al Premier Estate Management, compania care se ocupa de vanzarea unor proiecte rezidentiale ca Asmita Gardens si Ibiza Sol a povestit pentru WALL-STREET.RO cum au mers vanzarile in cele mai reprezentative ansambluri rezidentiale din portofoliu, dar si ce presupune sa lucrezi dupa un plan de reorganizare.

Complexul rezidential Asmita Gardens a vandut apartamentul situat la cea mai mare inaltime din Romania

Asmita Gardens, complexul rezidential din zona Unirii, a vandut apartamentul de lux situat la cea mai mare inaltime din Romania - 92 m de sol. Apartamentul de tip penthouse se afla la etajul 25 al celui de-al treilea turn si ofera o panorama unica asupra Bucurestiului si a imprejurimilor.

Ansamblul rezidential Asmita Gardens

Situat in imediata vecinatate a Parcului Tineretului si a Parcului Urban Vacaresti, complexul rezidential Asmita Gardens este construit pe o suprafata totala de 27.000 mp si este compus din sapte blocuri-turn cu pana la 25 de etaje si o inaltime cuprinsa intre 66 si 92 m de la sol.

ASMITA GARDENS, apartamentul construit la cea mai mare inaltime din Romania a fost vandut

Asmita Gardens, ansamblul rezidential din centrul capitalei, a vandut apartamentul situat la cea mai mare inaltime din Romania – 92 m de sol. Apartamentul de tip penthouse se afla la etajul 25 al celui de-al treilea turn si ofera o panorama unica asupra Bucurestiului si a imprejurimilor.

Asmita Gardens sells 10 apartments this October

The high-rise apartment tower complex AsmitaGardensin Bucharest has reported revenues worth approximately EUR 1.2 million this October after selling 10 apartments, said Remus Borza, managing partner of Euro Insol, the project’s judicial administrator.

Asmita Gardens a vandut apartamente de 2,5 milioane de euro

Complexul rezidenţial Asmita Gardens a vândut, în luna aprilie a acestui an, 21 de apartamente cu o valoare totală de peste 2,5 milioane de euro.

Vanzari record in Octombrie

10 apartamente cu 2 si 3 camere au fost vandute in luna octombrie 2012 in complexul imobiliar Asmita Gardens, in urma campaniilor de promovare derulate de departamentul de vanzari al EURO INSOL, administratorul judiciar al proiectului, incasarile totale fiind de peste 1,2 milioane EURO.

Delta dintre blocuri

Paradisul secret din centrul Bucurestiului. Delta lacului Vacaresti, o intamplare miraculoasa. Cu decenii in urma, o groapa de gunoi, strajuita de abator, ecarisaj si Manastirea Vacaresti, azi o oaza de liniste si aer curat, un ecosistem spectaculos cu o fauna si flora neasteptat de diversa.

Record pe piata imobiliara

RECORD PE PIATA IMOBILIARA. In aprilie ASMITA GARDENS a vandut apartamente de 2,5 mil. euro   Asmita Gardens este un complex rezidential (www.asmitagardens.ro) care a reusit in luna aprilie a acestui an performanta de a vinde 21 de apartamente cu o valoare totala de peste 2,5 mil. Euro.