Prelucrarea datelor cu caracter personal Detalii

Galerie foto

Finisaje standard, complex rezidential Asmita Gardens, Bucuresti:

Usi de apartament blindate, usi celulare - finisaj stejar, gresie ceramica cu plinta Imola - Unitech, parchet triplu stratificat din lemn de esenta tare cu plinta din lemn - finisaj stejar, cada Bari C1800, cabina dus vas WC si lavoar Adria, prize si intrerupatoare Legrand.

 


Finisaje premium 1
Finisaje premium, complex rezidential Asmita Gardens:

Usi de apartament blindate, usi celulare - finisaj paltin, gresie ceramica cu plinta Imola -  brick, parchet triplu stratificat din lemn de esenta cu plinta de lemn - finisaj paltin, cada Bari C1800, cabina dus, lavoar si vas WC Olympia Crono, prize si intrerupatoare JBC.

 


Finisaje Lux, complex rezidential Asmita Gardens:

Usi de apartament blindate, usi celulare - finisaj wenge, gresie ceramica cu plinta Imola - Nuvole, parchet triplu-stratificat din lemn de esenta tare cu plinta de lemn - finisaj wenge, Cada Columba cu hidromasaj, cabina dus, lavoar si vas WC Olympia Tutto, prize si intrerupatoare Gira cu rama de sticla.

 


Studio Asmita Gardens

Chiar daca alegi cel mai mic tip de apartament din complexul rezidential Asmita Gardens, apartamentul studio sau garsoniera, te vei bucura de o priveliste minunata, intr-o zona centrala din Bucuresti. Apartamentele tip studio sunt ingenios construite, scotand in evidenta camera spatioasa, bucataria inchisa sau deschisa, baia si debaraua din hol.

 


Apartament 2 camere - Tip A

Apartamentele de 2 camere de tip A din complexul rezidential Asmita Gardens, amplasat intr-o zona centrala din Bucuresti, Unirii – Tineretului, au o conceptie unica, avand bucataria inchisa, living generos cu usi duble, acces catre terasa grandioasa, dormitor separat de zona de living, cu spatiu de dressing si baie precum si un grup sanitar suplimentar pe hol.

 


Apartament 2 camere - Tip B

Iti place stilul american? Apartamentele de 2 camere de tip B din complexul rezidential Asmita Gardens, amplasat intr-o zona centrala din Bucuresti, Unirii – Tineretului, iti ofera living cu bucatarie deschisa. Dispunerea living-ului pe colţul blocului face ca perspectiva sa fie intotdeauna pe doua laturi si, totodata, sa fie in permanenta luminos.

 


Apartament 3 camere

Ai nevoie de mai mult spatiu? Vino sa vezi apartamentele de 3 camere, amenajate ca showroom sa te convingi de impartirea practica. Apartamentele de 3 camere din complexul rezidential Asmita Gardens, amplasat intr-o zona centrala din Bucuresti, Unirii – Tineretului, au living spatios, bucataria inchisa, grup sanitar de serviciu cu dus pe hol si dormitor matrimonial cu baie proprie.

 


Apartament 4 camere

Un apartament cu 4 camere din complexul rezidential Asmita Gardens, amplasat intr-o zona centrala din Bucuresti, Unirii – Tineretului, poate fi cea mai inspirata alegere pentru o familie numeroasa.

Apartamentele de 4 camere iti ofera living spatios si luminos, bucătărie închisă, 2 băi pe hol (una cu cadă şi alta cu cabină de duş), doua dormitoare pentru copii, dormitor matrimonial cu baie proprie şi dressing, iar pe hol găsesti şi o debara foarte utilă.


Spatii comerciale

Pe proprietarii din Asmita Gardens, amplasat intr-o zona centrala din Bucuresti, Unirii – Tineretului, ii aşteaptă 6.000 mp spaţii comerciale amenajate special pentru ei, pentru a le uşura viaţa si pentru a le oferi tot ce au nevoie, in complexul lor rezidential!

 


Imagini din Interiorul Complexului Rezidential Asmita Gardens

Complexul rezidential Asmita Gardens din interior, asa cum il stiu doar locuitorii. Complexul este amplasat intr-o zona centrala din Bucuresti, Unirii – Tineretului.