PREDAREA MULT ASTEPTATA

Re: PREDAREA MULT ASTEPTATA

Postby adrian on 13 Apr 2010, 11:54

În legătură cu costurile de întreţinere enorme. Soluţia ar fi să ne facem Asociaţie de Proprietari şi astfel becurile de pe scări nu ar mai fi obligatoriu aprinse tot timpul. Ăsta ar fi unul din exemple. Se pot rezolva multe probleme pentru că în acest moment complexul nostru este o societate comercială ceea nu e o.k. deloc pentru că totul se transformă în birocraţie şi condiţii care se impun deşi nu sunt necesare, toate reflectându-se în facturile noastre. Nu mai spun că în contract la un apartament cu 2 persoane scria că ar trebui fără costuri personale (electricitate, gaz etc.) să plătim doar 50 euro/lună, iar luna trecută factura a fost aproape dublă. Ceea ce din nou nu e o.k. Deci, am ridicat problema. După cum spuneam una din soluţii ar fi înfinţarea Asociaţiei de proprietari. Aşa am putea decide să facem şi ceva cu balcoanele. Ceva frumos şi unitar, care să placă tuturor. La etajele de sus nu se pot pune nici măcar plante. Eu am pus - şi sunt destul de jos - şi tot mi le-a zburat vântul.
adrian

Re: PREDAREA MULT ASTEPTATA

Postby TGV-DAT on 10 Jun 2010, 09:48

Referitor la balcoane, sper ca nu va ganditi sa le inchideti; ar fi pacat.
Asa arata foarte frumos; balconul este o prelungire a "blocuintei" in natura.
Intr-adevar, vantul cam "are viteza" la inaltime. Eventual daca mergeti la florarii, poate gasiti ceva specii de flori frumoase care rezista in conditii de vant puternic.
TGV-DAT

Previous

Return to Asmita Gardens News