PREDAREA MULT ASTEPTATA

Re: PREDAREA MULT ASTEPTATA

Postby asmita on 18 Feb 2010, 15:20

[i]Stimata Doamna,

Va invitam oricand doriti la sediul nostru pentru a merge impreuna la sediul Building Management si a lamuri situatia.

Va asiguram de buna noastra credinta si de faptul ca nu ne permitem sa dezinformam clientii pe acest forum.
O zi cat mai buna.
[/i]
asmita
Site Admin

Postby talida on 18 Feb 2010, 15:28

Stati linistiti ca o sa vin. Va demonstrez ca este o dezimformare si o minciuna totala. Cu cine am placerea sa ma intalnesc?
talida

Postby talida on 18 Feb 2010, 15:34

Draga Bugsi SAU CUM TE NUMESTI nu ma intereseaza parerea ta...chiar deloc. In al doilea rand eu detin un apartament in asmita pe care l am inchiriat unei familii deosebite si nu unor oameni cu ziua care se perinde prin complex. daca tie iti convine nu ai decat mie nu si o sa continui sa le fac scandal celor care au acceptat asa ceva. Cat despre timpul meu si viata mea personala sunt minunate si asta nu i desigur problema ta.
talida

Postby asmita on 18 Feb 2010, 15:36

Intalnirea va avea loc cu Anca Raducan si domnul avocat Radu Ionescu, cu rugamintea de a ne anunta cu minim o zi inainte, pentru a stabili de comun acord ora.

Multumim.
asmita
Site Admin

Postby bugsy3838 on 18 Feb 2010, 15:46

Aha, deci si dvs ati inchiriat apartamentul. Sunteti cu 2 fete sa inteleg. Incredibil!
Nu am de gand sa continui discutia de mahala cu dvs. Eu mi-am spus parerea si vad ca nu sunt singura care o are.

Le multumesc tuturor locatarilor care mi-au scris ca doresc sa isi protejeze si ei, proprietatea impotriva actiunii conduse de aceasta doamna, si care inteleg diferenta intre a lupta pentru drepturile tale si a crea actiuni destructive fara fond.
bugsy3838

Postby talida on 18 Feb 2010, 16:50

Faptul ca mi spun parerea nu inseamna ca sunt de mahala. In al doilea rand nu eu m am luat de dvs....Asa ca...e lesne de inteles cine face mahalagisme. Haideti sa incheiem discutia inutila - asta este avem pareri diferite. eu nu suport sa stiu ca se preumbla diversi oameni noi zilnic ca la hotel intr un ansamblu rezidential. Nu trebuie sa fiti de aceeasi parere cu mine...Atat timp cat noua ni s a interzis prin regulamentul de ordine interioara sa nu desfasuram activitati comerciale si altii desfasoara astfel de activitati inseamna ca in curand o sa vedem un magazin non stop la etajul x si o agentie de turism la etajul y...Nu conteaza pt dvs?
talida

Postby adrian on 07 Mar 2010, 13:55

Dincolo de toate problemele si pseudoproblemele, mie complexul Asmita in mare in regula, dar... una din probleme locatarilor si mai ales a celor care nu au masina (pentru ca nu toti au, eu de ex. din cauze medicale) sunt cainii. Mai adaug ca sunt si copii care merg la scoala si carora le e frica de toti cainii de la intrare. Eu de ex. merg pe jos inclusiv noaptea si e ff. periculos. Parca suntem in Glina (sau orice alta comuna) din punctul asta de vedere si cred ca ar trebui luata legatura cu primaria si rezolvata problema, asta bineinteles daca ne mai pasa si de conlocatari. Sincer sunt destul de pesimist in vederea rezolvarii in legatura cu tot ce am spus, dar macar am ridicat problema. Poate insa va face cineva ceva. Adica peste tot in Bucuresti mai sunt cativa caini, dar aici sunt prea multi.
adrian

Postby emet on 24 Mar 2010, 19:17

Predarea mult asteptata ????????
Bagti-va mintile in cap.
Daca Asmita nu achita facturile pentru finalizarea santierului si pentru intretinere, unde credeti ca va mutati?
Sau daca va mutati,cine credeti ca o sa va tunda gazonul sau va ridica gunoiul?
Daca Asmita nu plateste credeti ca Strabag mai misca un pai sa finalizeze ????
Deja s-a stopat santierul pe perioada .... nedeterminata.Vom vedea cat timp.
emet

Postby asmita on 25 Mar 2010, 18:50

Asmita Gardens este finalizat in intregime!

Asmita Gardens are plăcerea să anunţe că ambele faze al proiectului au fost finalizate şi lucrările de construcţie terminate. Procesul Verbal de Recepţie a Lucrărilor a fost semnat de Primărie, Strabag şi Asmita Gardens, conform cu legislaţia română.

Până în prezent, peste 200 de contracte finale au fost semnate şi mai bine de 135 de familii s-au mutat deja în complex. în prezent se semnează contractele finale pentru ultimele 200 de apartamente vândute.

Pentru toate clădirile şi apartamentele au fost eliberate Certificatele de Performanţă Energetică, cu o eficienţă de 95%, în conformitate cu legislaţia română şi europeană.

Asmita Gardens împreună cu Alpha Bank a pus la dispoziţia cumpărătorilor noştri, un produs special cu o dobândă foarte avantajoasă. De asemenea, punem la dispoziţie cumpărătorilor noi variante de finanţare respectiv, rent-to-buy şi finanţare la dezvoltator .

Preţurile au fost stabilite ţinând cont de condiţiile actuale de pe piaţa imobiliară, iar oferte stimulente au fost prezentate cumpărătorilor, precum mobilarea şi utilarea apartamentelor şi oferirea de discount-uri pentru locurile de parcare.

Biroul de vânzări Asmita Gardens şi-a mutat sediul în Turnul T6, etajul 20 unde îşi aşteaptă clienţii cu 2 modele de apartamente mobilate şi posibilitatea de a vizita orice apartament.

Echipa Asmita Gardens
asmita
Site Admin

Postby tudorell on 31 Mar 2010, 11:20

Modifică mesajŞterge mesajRaportează acest mesajRăspuns cu citatPropuneri catre Asmita
de tudorell pe 31 Mar 2010, 11:15

Buna ziua,

Sunt locatar Asmita, nu de putin timp si am sesizat o serie de probleme neplacute, drept pentru care m-am gandit sa vin si cu solutii:

-Partea de S a complexului, cea care se invecineaza cu malul Lacului Vacareasti, ar trebui imprejmuita. Sunt solutii ieftine si estetice pentru a face acest lucru. Nu trebuie betonat, ca nu suntem intr-un buncar.
Pe malul lacului "se plimba" tot felul de persoane. Deasemenea, zilnic sunt 2 femeie care trec pe acolo inconjurate de minim 7-8 cani. Mai e o femeie care ii aduna la intrarea in complex, langa benzinaria Luk Oil.(E posibil sa fie aceeasi). Acesti caini ataca persoanele aflate in zona si ceilalti caini din complex, care nici aceia nu sunt in ordine. Zilele trecute, chiar au atacat un echipaj de politie care era in complex. Ganditi-va ca ansamblul se populeaza, vine vara, copii iau vacanta, ce se va intampla daca un caine, va musca un copil? Nu cautam persoanele responsabile, insa putem veni cu solutii spre a intampina aceste lucruri.
-Facturile la intretinere sunt ENORME!
Si aici ar trebuie gasite niste solutii. Luminile sunt aprinse peste tot si tot timpul.Ar mai trebui stinse, sau chiar daca sunt costuri suplimentre, montati senzori de prezenta. Cred ca ar reduce mult costurile. Ar trebui facuta o analiza. Pe scarile interioare luminile sunt aprinse 24/24, si nu urca nimeni si nici nu coboara pe ele.
-Paza ar trebuie sa fie mai eficienta. Usile la parcarea subterana sunt mai mereu deschise.
-Trebuie rezolvata problema cu aeul conditionat. Vine vara si va fi o problema. La mine cel putin nu functioneaza.
-Sper sa se tina cont de aceste probuneri si sa se adopte rapid niste masuri.
tudorell

PreviousNext

Return to Asmita Gardens News