by tudorell on 31 Mar 2010, 11:20
Modifică mesajŞterge mesajRaportează acest mesajRăspuns cu citatPropuneri catre Asmita
de tudorell pe 31 Mar 2010, 11:15
Buna ziua,
Sunt locatar Asmita, nu de putin timp si am sesizat o serie de probleme neplacute, drept pentru care m-am gandit sa vin si cu solutii:
-Partea de S a complexului, cea care se invecineaza cu malul Lacului Vacareasti, ar trebui imprejmuita. Sunt solutii ieftine si estetice pentru a face acest lucru. Nu trebuie betonat, ca nu suntem intr-un buncar.
Pe malul lacului "se plimba" tot felul de persoane. Deasemenea, zilnic sunt 2 femeie care trec pe acolo inconjurate de minim 7-8 cani. Mai e o femeie care ii aduna la intrarea in complex, langa benzinaria Luk Oil.(E posibil sa fie aceeasi). Acesti caini ataca persoanele aflate in zona si ceilalti caini din complex, care nici aceia nu sunt in ordine. Zilele trecute, chiar au atacat un echipaj de politie care era in complex. Ganditi-va ca ansamblul se populeaza, vine vara, copii iau vacanta, ce se va intampla daca un caine, va musca un copil? Nu cautam persoanele responsabile, insa putem veni cu solutii spre a intampina aceste lucruri.
-Facturile la intretinere sunt ENORME!
Si aici ar trebuie gasite niste solutii. Luminile sunt aprinse peste tot si tot timpul.Ar mai trebui stinse, sau chiar daca sunt costuri suplimentre, montati senzori de prezenta. Cred ca ar reduce mult costurile. Ar trebui facuta o analiza. Pe scarile interioare luminile sunt aprinse 24/24, si nu urca nimeni si nici nu coboara pe ele.
-Paza ar trebuie sa fie mai eficienta. Usile la parcarea subterana sunt mai mereu deschise.
-Trebuie rezolvata problema cu aeul conditionat. Vine vara si va fi o problema. La mine cel putin nu functioneaza.
-Sper sa se tina cont de aceste probuneri si sa se adopte rapid niste masuri.