Curatenia zonei din jurul complexului asmita

Curatenia zonei din jurul complexului asmita

Postby zapatav_ on 20 Apr 2009, 14:51

Dupa cum porbabil ca stiti foarte bine in jurul complexului, pe capul ce separa Asmita de viitorul centru comercial Sun Plaza sunt foarte multe gunoaie(deseuri) si chiar persoane care traiesc ilegal acolo.

Aveti vreo initiativa sau stiti daca primaria are vreo initiativa de face curatenie acolo?

Stiu ca acum 2 ani a fost o actiune de curatare a gunoailelor si de mutare a persoanele instalate ilegal pe campul din zona vacaresti.http://www.hotnews.ro/stiri-arhiva-1110 ... aresti.htm
Atasez o poza mai veche :
Image
zapatav_

Re: Curatenia zonei din jurul complexului asmita

Postby laura on 23 Apr 2009, 14:01

Buna ziua,

Am incercat sa gasim solutii la problema semnalata de dvs. si va multumim pentru sesizare. Intr-adevar, zona din jur merita curatata.

Pana acum insa, am incercat sa lasam lucrurile la latitudinea autoritatilor publice sau a proprietarilor privati, avand in vedere ca terenurile nu apartin Asmita Gardens.

Pentru ca insa se pare ca nu se intampla nimic in acest sens, in planurile noastre pe termen scurt intra o actiune organizata cel mai probabil cu organizatii de voluntariat, pentru adunarea gunoaielor.

Va vom tine la curent cu aceasta initiativa, mai ales ca apreciem orice mana de ajutor voluntar :)

O zi buna,

Laura Baciu
laura

Postby panter on 03 Jun 2009, 09:54

Curatenia ca curatenia...dar cu baracile de romi construite ilegal intre Asmita si Sun Plaza ce se intampla ?

Nu se mai poate face inca o campanie ca aceasta ?
http://www.ziua.ro/display.php?data=200 ... &id=217020
panter

Postby panter on 18 Jun 2009, 12:11

Buna ziua
Ati reusit sa faceti ceva in legat de curatenia din jurul compelxului asmita ?
panter

Postby panter on 18 Oct 2009, 16:32

laura wrote:Buna ziua,

Am incercat sa gasim solutii la problema semnalata de dvs. si va multumim pentru sesizare. Intr-adevar, zona din jur merita curatata.

Pana acum insa, am incercat sa lasam lucrurile la latitudinea autoritatilor publice sau a proprietarilor privati, avand in vedere ca terenurile nu apartin Asmita Gardens.

Pentru ca insa se pare ca nu se intampla nimic in acest sens, in planurile noastre pe termen scurt intra o actiune organizata cel mai probabil cu organizatii de voluntariat, pentru adunarea gunoaielor.

Va vom tine la curent cu aceasta initiativa, mai ales ca apreciem orice mana de ajutor voluntar :)

O zi buna,

Laura Baciu

Buna ziua Doamna Baciu
Care mai este situatia in legatura cu curatenia spatiului din jurul Asmita ?Ati discutat si cu cei de la Sun Plaza sunt si ei doritorisa se implice ?
panter

Postby panter on 03 Feb 2010, 13:27

Ce se intampla pana la urma cu curatenia ? Cum este posibil sa vindeti apartamente de lux la asemena preturi dar sa nu se gaseasca cateva mii de euro pentru o curatenie serioasa in jurul complexului ?Plus am vazut ca toata lumea se plange de cainii vagabnozi...si asta este o problema dificila de rezolvat ?

O zi buna !
panter

Postby panter on 20 Feb 2010, 13:09

Buna ziua,

S-ar putea sa para suspect :) dar revin cu aceasta intrebare :

Ce planuri sunt pentru a face "curatenie de primavara" in jurul complexului ?Intre Asmita si Sun Plaza ?
Nu consider normal sa nu existe o solutie practica pentru aceasta zona.
panter

Postby asmita on 22 Feb 2010, 19:24

Buna ziua,

Nu am revenit cu un raspuns in acest sens pentru ca nu au existat noutati.
Dupa cum stiti, incepand cu octombrie si inceperea livrarilor, toata echipa Asmita a fost si este concentrata pe semnarile de contracte finale si tot ce presupune acest proces, astfel incat este destul de greu la momentul asta sa gasim resurse (umane) care sa se ocupe de organizare.
Din acest motiv, "solutia practica" sunt actiunile publice incepute, cum ar fi cea de pe www.letsdoitromania.ro, in care ne dorim sa ne implicam. Implicarea persoanelor fizice este insa la fel de dorita si apreciata ca cea a companiilor.

panter wrote:Buna ziua,

S-ar putea sa para suspect :) dar revin cu aceasta intrebare :

Ce planuri sunt pentru a face "curatenie de primavara" in jurul complexului ?Intre Asmita si Sun Plaza ?
Nu consider normal sa nu existe o solutie practica pentru aceasta zona.
asmita
Site Admin

Postby emet on 24 Mar 2010, 14:27

Adica ne trimiti sa facem noi curatenie si sa ne batem cu tiganii sa plece de acolo ???
Domnisoara , la pretul pe care il cere Asmita pe un apartament , nu crezi ca poate ofirma de paza si una de salubritate sa faca lucrul asta la un maxim de 3000 euro in locul primarilor ?
Este adevarat ca nu e treaba Asmita , dar este PROBLEMA Asmita.
emet

Postby panter on 24 Mar 2010, 15:54

emet wrote:Adica ne trimiti sa facem noi curatenie si sa ne batem cu tiganii sa plece de acolo ???
Domnisoara , la pretul pe care il cere Asmita pe un apartament , nu crezi ca poate ofirma de paza si una de salubritate sa faca lucrul asta la un maxim de 3000 euro in locul primarilor ?
Este adevarat ca nu e treaba Asmita , dar este PROBLEMA Asmita.

Absolut corect, cred ca doar cu 10%-20% din pretul unui apartament Asmita ar putea sa curete zona foarte usor ..nu de alta dar poate ar avea mai multi clienti noi..si cei existenti ar fi mai multumiti!Deci este in interesul lor direct!
panter

Next

Return to Locatie Asmita