cere ofertă

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

+40 217 808 301
+40 724 304 899
+40 723 164 757

Apartamente noi in zona Unirii, la Asmita Gardens


Cauti apartamente noi, cu finisaje de lux? O locatie buna, ca zona Unirii? Gasesti apartamente noi in zona Unirii, Bucuresti, in ansamblul rezidential Asmita Gardens. Desi complexul este situat central, te poti bucura de liniste si confort. La doi pasi de Parcul Tineretului, poti profita de natura pentru plimbari relaxante.

Ansamblul rezidential Asmita Gardens va pune la dispozitie apartamente noi, spatioase, moderne si cu stiluri diferite, usor de amenajat dupa gustul fiecaruia. Ofera familiei tale oportunitatea de a descoperi bucuriile si de a trai intr-un apartament modern, cu toate facilitatile.

Amplasarea intr-o zona centrala din Bucuresti, foarte aproape de zona Unirii, proximitatea fata de multe puncte de interes, dar si vecinatatea de Parcul Tineretului, toate constituie adevarate avantaje pentru locuitorii sai.

Studio Asmita Gardens

Apartament Studio

Suprafata: 47 mp

Chiar daaă alegi cel mai mic tip de apartament din complexul rezidential Asmita Gardens, apartamentul studio sau garsoniera, te vei bucura de o priveliste minunata, intr-o zona centrala din Bucuresti. Apartamentele tip studio sunt ingenios construite, scotand in evidenta camera spatioasa, bucataria inchisa sau deschisa, baia si debaraua din hol.

de la
62.000 € *
Sold Out
detalii

Apartament 2 camere - Tip A

Suprafata: 90 mp

Apartamentele cu 2 camere din ansamblul rezidential Asmita Gardens sunt disponibile in doua tipuri diferite: apartamente 2 camere – tip A si apartamente 2 camere – tip B, intr-o zona centrala din Bucuresti, Unirii – Tineretului.

de la
99.000 € *
detalii

Apartament 2 camere - Tip B

Suprafata: 100 mp

Iti place stilul american? Apartamentele de 2 camere de tip B din complexul rezidential Asmita Gardens, amplasat intr-o zona centrala din Bucuresti, Unirii – Tineretului, iti ofera living cu bucatarie deschisa. Dispunerea living-ului pe coltul blocului face ca perspectiva sa fie intotdeauna pe doua laturi si, totodata, sa fie in permanenta luminos.

de la
99.000 € *
detalii

Apartament 3 camere

Suprafata: 127 mp

Ai nevoie de mai mult spatiu? Ansamblul rezidential Asmita Gardens iti ofera un apartament 3 camere spatios si confortabil, amenajat pentru tine ca showroom, pentru a te convinge de impartirea practica. Un apartament cu 3 camere din complexul rezidential Asmita Gardens iti asigura spatiu pentru intreaga familie, oferind  un living spaţios, o bucatarie inchisa, un grup sanitar de serviciu cu dus pe hol si un dormitor matrimonial cu baie proprie.

de la
139.600 € *
detalii

Apartament 4 camere

Suprafata: 160 mp

Un apartament 4 camere poate fi cea mai inspirata alegere pentru o familie numeroasa. Apartamentele de 4 camere iti ofera living  spatios si luminos, bucatarie inchisa, 2 bai pe hol (una cu cada si alta cu cabina de dus), doua dormitoare pentru copii, dormitor matrimonial cu baie proprie si dressing, iar pe hol gasesti si o debara foarte utila.

de la
179.000 € *
detalii