Prelucrarea datelor cu caracter personal Detalii

Apartamente noi in zona Unirii, la Asmita Gardens

Cauti apartamente noi, cu finisaje de lux? O locatie buna, ca zona Unirii? Gasesti apartamente noi in zona Unirii, Bucuresti, in ansamblul rezidential Asmita Gardens. Desi complexul este situat central, te poti bucura de liniste si confort. La doi pasi de Parcul Tineretului, poti profita de natura pentru plimbari relaxante.

Ansamblul rezidential Asmita Gardens va pune la dispozitie apartamente noi, spatioase, moderne si cu stiluri diferite, usor de amenajat dupa gustul fiecaruia. Ofera familiei tale oportunitatea de a descoperi bucuriile si de a trai intr-un apartament modern, cu toate facilitatile.

Amplasarea intr-o zona centrala din Bucuresti, foarte aproape de zona Unirii, proximitatea fata de multe puncte de interes, dar si vecinatatea de Parcul Tineretului, toate constituie adevarate avantaje pentru locuitorii sai.

Apartament Studio 1

Apartament Studio Asmita Gardens

Suprafata: 47 mp

Chiar daca alegi cel mai mic tip de apartament din complexul rezidential Asmita Gardens, apartamentul studio sau garsoniera, te vei bucura de o priveliste minunata, intr-o zona centrala din Bucuresti. Apartamentele tip studio sunt ingenios construite, scotand in evidenta camera spatioasa, bucataria inchisa sau deschisa, baia si debaraua din hol.

de la 62.000 € Sold Out

Apartament 2 camere - Tip A 1

Apartament 2 camere - Tip A Asmita Gardens

Suprafata: 90 mp

Apartamentele cu 2 camere din ansamblul rezidential Asmita Gardens sunt disponibile in doua tipuri diferite: apartamente 2 camere – tip A si apartamente 2 camere – tip B, intr-o zona centrala din Bucuresti, Unirii – Tineretului.

de la 99.000 € Sold Out

Apartament 2 camere - Tip B 1

Apartament 2 camere - Tip B Asmita Gardens

Suprafata: 100 mp

Iti place stilul american? Apartamentele de 2 camere de tip B din complexul rezidential Asmita Gardens, amplasat intr-o zona centrala din Bucuresti, Unirii – Tineretului, iti ofera living cu bucatarie deschisa. Dispunerea living-ului pe coltul blocului face ca perspectiva sa fie intotdeauna pe doua laturi si, totodata, sa fie in permanenta luminos.

de la 102.000 € Sold Out

Apartament 3 camere 1

Apartament 3 camere Asmita Gardens

Suprafata: 127 mp

Prețul apartamentelor cu 3 camere de 139.600 euro.

de la 139.600 € Sold Out

Apartament 4 camere 1

Apartament 4 camere Asmita Gardens

Suprafata: 160 mp

Un apartament 4 camere poate fi cea mai inspirata alegere pentru o familie numeroasa. Apartamentele de 4 camere iti ofera living  spatios si luminos, bucatarie inchisa, 2 bai pe hol (una cu cada si alta cu cabina de dus), doua dormitoare pentru copii, dormitor matrimonial cu baie proprie si dressing, iar pe hol gasesti si o debara foarte utila.

de la 179.000 € Sold Out

Apartament Penthouse

Suprafata: 194 mp

Un apartament de lux situat la etajul superior al turnurilor din Asmita Gardens, complex rezidential amplasat intr-o zona centrala din Bucuresti, este exact ce iti trebuie pentru stilul tau de viata modern, sofisticat si activ.

de la 340.000 €

Apartament 3 camere - Tip L Asmita Gardens

Suprafata: 168 mp

Imaginează-ți căminul ideal pentru tine. Ba mai mult, pe lângă casa mult visată, tu și cei dragi ție veți avea parte de numeroase aventuri la înălțime și nu numai. O ieșire în parc, o primă găletușă de nisip la locul de joacă special amenajat sau o repriză de birdwatching în delta din apropiere.

de la 185.000 €