Prelucrarea datelor cu caracter personal Detalii

Apartament Penthouse

Un apartament de lux situat la etajul superior al turnurilor din Asmita Gardens, complex rezidential amplasat intr-o zona centrala din Bucuresti, este exact ce iti trebuie pentru stilul tau de viata modern, sofisticat si activ.

Spatiul deschis, generos de 194 mp al apartamentului penthouse este perfect pentru a crea caminul dorit, oferind numeroase posibilitati de compartimentare, finisare si configurare. Lasa frau liber imaginatiei si pune in scena fiecare detaliu al locuintei tale de vis, unde poti fi tu insuti, unde gasesti energie pentru o noua zi, unde te simti in siguranta, unde te bucuri de confort, unde este o placere sa fii.

Spatiile vitrate generoase ale apartamentului pun in valoare lumina naturala pentru ca tu sa te bucuri de ea de-a lungul zilei.

Apartmentul Penthouse iti ofera o panorama unica asupra Parcului Natural Vacaresti sau asupra orasului, fiind conceput pentru a fi oaza ta de liniste la cateva minute distanta de centrul Bucurestiului.

Terasa ampla de 197 mp iti da oportunitatea amenajarii unei gradini sau unui spatiu de relaxare in care sa regasesti linistea in fiecare zi.

Iar pentru un grad ridicat de confort, ai acces direct la usa apartamentului tau din parcarea subterana si liftul hidraulic.

Descopera noua perspectiva a confortului in apartamentul de lux special, personalizabil, cu o superba priveliste care intregeste experienta de a trai intr-un complex rezidential central cu numeroase facilitati.

  • Suprafata construita: 194 mp
  • Suprafata terasa: 197 mp
  • Disponibil in cladirile: T1, T5, T6 si T7.
  • Pretul afisat nu include TVA (19%).
  • Oferta supusa unor termene si conditii.
de la
340.000 €
fara TVA